Dit zeggen onze klanten

Kentekenplaathouders voor Amerikaanse auto's

Deze kentekenplaathouders zijn speciaal ontworpen voor Amerikaanse auto’s. Met een kentekenplaathouder blijft uw kentekenplaat op de juiste plaats. Wanneer u werkzaam bent in de autobranche is een bedrukte kentekenplaathouder een ideaal relatiegeschenk. Daarnaast worden de houders met bedrukking veel gebruikt door autodealers of garages die graag willen dat hun naam op hun auto’s te zien is. Wanneer u al een kentekenplaathouder met bedrukking van uw dealer heeft maar u een andere bedrukking wenst, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment aan verschillende soorten kentekenplaathouders voor Amerikaanse auto’s. De kentekenplaat voor Amerikaanse auto’s past perfect in deze houder. De kentekenplaathouders zijn gemaakt van ABS. Dit is een erg stevig en duurzaam materiaal.

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor Amerikaanse auto's online bestellen

De kentekenplaathouders voor Amerikaanse auto’s kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Het bestellen van de houders is al mogelijk vanaf 50 stuks. Met een bedrukte kentekenplaathouder is uw auto een promotiemiddel op wielen. Alle kentekenplaathouders kunnen gemakkelijk op de voertuigen bevestigd worden. Bovendien zijn de houders van een hoge kwaliteit, gaan ze lang mee en kunnen ze goed tegen de zon. Bij ons haalt u gegarandeerd Amerikaanse kentekenplaathouders van kwaliteit in huis! U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Kentekenplaathouders voor Amerikaanse auto's bedrukken

De tekstrand onderaan de kentekenplaathouders kan bedrukt worden naar uw wensen. Zo kunt u de houder laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de kentekenplaathouders te bedrukken met een tekst, maakt u op een subtiele manier reclame voor uw bedrijf. U zet uw bedrijfsnaam in het licht, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal stijgen. Alle kentekenplaathouders worden geproduceerd en bedrukt in Nederland. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de kentekenplaathouders? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >